nuff

Friday, February 18, 2011

SEGMENT 2 DALAM 1: KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER

Hype reader..meh-meh kita join segment abg BEN ni..ni first time aku join segment abg BEN..tak pernah lagi join..almaklum lah aku baru nak berjinak-jibak dalam dunia blog..abg Ben pun tak kenal aku..tapi demi abg ben, aku buat la..kategori pertama , khas untuk dibawah 100 FOLLOWER..


oke.. senang je tuk kowang buat kalau kowang berminat:

  • Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  • Tajuk : SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER dan linkkan ke sini
  • Pastekan url entri anda tu di ruangan komen dan jangan lupa , PASTIKAN TULIS SEKALI KATEGORI 1 atau 2 selepas , url tu....
haa..mudah kan..ni plak syarat nya:

2 kategori blog yang punyai FOLLOWER , sekaligus ..

  1. kategori pertama , khas untuk dibawah 100 FOLLOWER ( yang tak pernah join segmen ni lagi )
  2. kategori kedua , khas untuk blog yang punya FOLLOWER lebih dari 1500 ....( 1500 keatas )..

    oke..selamat mencuba..

3 comments:

Anda yang ke berapa: